ESEMÉNYNAPTÁR

January 2022
S M T W T F S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

szgyf_banner.jpg

Solti sportsikerek ismét

2019.11.09-én az MSOSZ szervezésében Diósjenőn regionális asztalitenisz versenyen 7 fő és ugyanezen a napon Győrben regionális erőemelő versenyen 2 fő vett részt a „Harmónia” Integrált Szociális Intézmény Solti telephelyen működő Solti „Tornádó” Sportegyesület képviseletében.

 Az asztaliteniszező versenyzők a saját divíziójukon belül a következő eredményekkel tértek haza:  3 db arany, 1 db ezüst, 2 db bronzérem és 1 db ötödik helyezés.

 Az erőemelő férfi versenyző 4 aranyérmet szerzett (guggolás, fekve nyomás, felhúzás és összetett versenyszámban), a női versenyző  2 db aranyérmet (felhúzás és fekve nyomás számban). 

 

 

Hidak a magányosság szakadéka felett” – Bács-Kiskun megyében

 

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság „Hidak a magányosság szakadéka felett” elnevezésű pályázatának első három díjazott pályaműveiből –

kettőt Bács-Kiskun megyei kollégák készítettek el!

Szeretettel gratulálunk Friebert Juditnak, a Bács-Kiskun Megyei „Bárka” ISZI tompai telephelyén dolgozó kolléganőjének II. helyezéséhez és Somogyi Józsefnek, a Harmónia ISZI solti telephelyén dolgozó munkatársunknak a III. helyezéséhez!

Büszkeséggel és hálával tölt el bennünket, hogy munkájuk mellett szakítottak időt az alkotásra és történetüket sikerre vitték!

 

Köszönjük azoknak is, akik most nem díjazott pályaművet készítettek!

 

 

 

Újabb elismerés, újabb sikerek - Solton

 

2019. augusztus 20-án, Solt város rendezvényén Csonti Mihály „Solt Város Jó Sportolója” díjban részesült, felkészítője Bende Imréné és a Solti „Tornádó” Sportegyesület elnöke, Nánainé Vajda Erika kiváló felkészítő munkáért elismerésben részesült.

A Magyar Speciális Olimpia Szövetség (MSOSZ) szervezésében 2019. szeptember 21-én Kazincbarcikán megrendezésre került regionális erőemelő versenyen a Solti „Tornádó” Sportegyesülettől 2 fő vett részt.

Baranyi Elemér felhúzás, guggolás, fekve nyomás versenyszámokban és összetettben 4 aranyérmet nyert, Kolompár Irén felhúzás és fekve nyomás versenyszámban indult és 2 aranyéremmel tért haza.

A 2019. szeptember 24-én a foci csapat Hódmezővásárhelyen járt regionális labdarúgó versenyen. A csapat 3 divízióban 1. helyen végzett és elnyerte a legtöbb gólt lövő különdíjat is.

Sikereikhez gratulálunk!

 

 

A „Tornádó” Sportegyesület „mindent visz”

 

A „Harmónia” Integrált Szociális Intézmény Solti telephelyeinek ellátottai 2019. szeptember 14.-én Budapesten országos atlétika versenyen vettek részt a Magyar Speciális Olimpia Szövetség (MSOSZ) szervezésében.

A Solti „Tornádó” Sportegyesület atlétikai csapata 11 fővel szerepelt a jeles sporteseményen. A következő versenyszámokban neveztek: 100 méteres síkfutás, 4*100 méteres váltó, távolugrás, helyből távolugrás, mini gerelydobás.

 A csapat nagyon jó eredménnyel zárta a versenyt, az alábbi eredményekkel tért haza: 10 db arany, 7 db ezüst, 5 db bronz, 3db 4. hely.

Sikereikhez gratulálunk! A versenyzőknek és felkészítőiknek további sok örömet kívánunk!